Nl.Leert door. Gratis ontwikkeladvies voor je loopbaan op basis van haptonomie

Nl. Leert door Gratis loopbaanadvies mbv haptonomie. Geef je op voor 1 december.

Goed voelen als basis voor veerkracht en vitaliteit.

In december is er plaats voor 5 gratis trajecten carrière coaching op haptonomische basis. Dit is mogelijk omdat het ministerie van Sociale Zaken hier subsidie voor beschikbaar heeft gesteld. Geschikt voor alle mensen die  zich willen of moeten oriënteren op een ontwikkeling traject. Ben je nieuwsgierig neem contact met ons op info@haptotherapiedenhaag.nl of bel met Wil van Tol op 0628614771

Wat komt er aan de orde:

Je voelen (tastzin) is een uitstekend kompas om te ervaren of de richting waar je naartoe wilt ook echt bij je past.  Vanuit een situatieschets, het verkennen van je vermogens , het profiel dat bij je past (je sterkte en zwaktes) en de mogelijkheden van de arbeidsmarkt ontwikkel je een toekomstplan. Met de toekomst voor ogen maken we een realistisch stappenplan.

Als we ons voelend vermogen gebruiken ontstaat vertrouwen in de te kiezen richting.

Geef je op voor 1 december, dan heb je de meeste kans dat je ook daadwerkelijk mee kan doen. In september waren de 22.000 trajecten binnen mum van tijd vergeven. Tijdens het NL.leertdoor traject heb je tussen de sessies door veel onderzoek werk te doen. We sluiten het traject af met een ontwikkelplan.

Je kunt ook kijken op de web-site van de het ministerie van sociale-zaken.: https://www.uitvoeringvanbeleidszw.nl 

Geplaatst in Geen categorie.