Coaching in Den Haag

Voor je zelf ontplooiing is je lijf je beste gids

Het leven is een wirwar van keuzes die je moet maken. Het kunnen simpele keuzes zijn met betrekking tot wat je die avond weer moet eten, maar vaak zijn het ook belangrijke en toekomst bepalende keuzes. Het kan dan ook zijn dat je vastloopt op bepaalde punten. Wil je meer richting geven aan je leven, de juiste richting kiezen of meer uit je kunnen halen, dan is het volgen van een coachingstraject bij Haptotherapie Den Haag een uitstekende keuze.

Wat houdt het in?

Bij coaching door Haptotherapie Den Haag kies je voor een traject waarbij je door verbinding tussen je lichaam en je innerlijke kompas leert de juiste richting te kiezen. Je krijgt inzicht in je manier van denken en van doen waarbij je bewust wordt van je lichamelijke beleving, beweging en gevoelens. Ook je gevoelens in het contact met een ander staat centraal. Wat doet het met je en hoe kun je jezelf beter uiten? De eerste stap is om vast te stellen waar je klachten liggen. Daarna wordt het verloop van het traject bepaald.

Het haptonomische hexagram van Frans Veldman

Om vast te stellen waar je probleemgebieden en mogelijkheden liggen, maken we gebruik van het haptonomische hexagram dat ontwikkeld is door Frans Veldman. We verbinden hierbij de verstandelijke vermogens willen, kunnen met de meer op gevoel gebaseerde vermogens durven, mogen en voegen, afstemmen. Het doel is hier een balans in te vinden waardoor je meer in contact komt te staan met de wereld om je heen.

Coaching in Den Haag inschakelen

De behoefte aan coaching is absoluut geen teken van falen! Het zijn over het algemeen juist de betrokken mensen die vastlopen in werk en dagelijks leven. Daar kan haptonomisch coaching heel goed bij helpen. Voor een coachingstraject worden de volgende tarieven gerekend: De kosten van een sessie van ongeveer 60 minuten is € 100,- exclusief 21% BTW en de kosten van een sessie van ongeveer 75 minuten is €125,- exclusief 21% BTW. Vraag bij je werkgever eens na wat hij voor je kan betekenen, vaak zijn ze bereid de kosten (deels) te vergoeden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je een afspraak maken, neem dan direct contact met ons op.