Specialisatie

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding

Als jullie contact maken met jullie ongeboren kind kun je een gevoelsmatige band opbouwen. De tastzin van zo’n kleintje is al vroeg heel goed ontwikkeld. Als je je handen liefdevol en ‘luisterend’ op de buik legt, dan nestelt het kindje zich in je handen. Met liefdevolle aanrakingen maken jullie je kindje duidelijk dat het welkom is. “Je mag er zijn”, is de boodschap.

Kinderen en haptotherapie

Je kind staat in principe nog dicht bij zijn of haar eigen-wijsheid. Toch zitten kinderen niet altijd goed in hun vel. Ze kunnen hun zelfvertrouwen kwijt raken, bijvoorbeeld door gebeurtenissen in het gezin of op school, of door persoonlijke problemen. Als kinderen niet begrensd worden of juist te veel begrensd worden, weten ze soms zelf niet meer wat ze voelen. Ze verliezen het contact met zichzelf en anderen.

Haptotherapie bij relatieproblemen

Een langdurige, liefdevolle relatie onderhouden is niet altijd makkelijk. In de ideale situatie ontwikkelen je partner en jij zich samen en individueel, terwijl jullie elkaar steunen en stimuleren. Soms gaat dat vanzelf, maar soms ook niet. Elke relatie kent moeilijke momenten.

Den Haag Holland Spoor

Den Haag Holland Spoor Haptotherapie Den Haag

Stations zijn een knooppunt van verbindingen. Waar reizigers elkaar passeren en/of ontmoeten, verblijven. Je weg vinden is niet altijd gemakkelijk