Haptotherapie bij relatieproblemen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Haptotherapie bij relatieproblemen

Een langdurige, liefdevolle relatie onderhouden is niet altijd makkelijk. In de ideale situatie ontwikkelen je partner en jij zich samen en individueel, terwijl jullie elkaar steunen en stimuleren. Soms gaat dat vanzelf, maar soms ook niet. Elke relatie kent moeilijke momenten.

Natuurlijk is elke relatie anders, maar vaak trekken mensen aan de bel als de onderlinge loyaliteit en solidariteit zwakker wordt of wegvalt. Jullie voegen je niet meer zo makkelijk naar elkaar, delen je intieme gedachten en meningen niet meer en leiden steeds meer je eigen leven.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][us_single_image image=”6897″][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]Haptotherapie kan helpen om opnieuw verbondenheid te voelen. Tijdens de sessies onderzoeken we wat het ‘gezamenlijke’ is. De partners kunnen elkaar leren aanvoelen en op elkaar afstemmen. Dat lukt niet altijd.

Als jullie elkaar weer gevonden hebben, pakken we tijdens een sessie de problemen aan. Het is belangrijk om daarbij ieders eigen-wijsheid te accepteren. We onderzoeken via gesprekken en specifieke haptonomische oefeningen, waarin gevoelens op een veilige manier geuit kunnen worden. We staan stil bij wat ieder voelt, jullie gaan soms de strijd met elkaar aan, bekennen kleur. Jullie komen elkaar emotioneel tegen. Daardoor kan een nieuw vertrouwen in jezelf en in elkaar ontstaan.[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]