Informatie, contact en route

Als je nog vragen hebt dan beantwoorden wij die graag, aarzel niet om ons te bellen via 070-7506120 of 06-28614771. Als we aan het werk zijn, bellen we je zo snel mogelijk terug. Op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag is Wil van Tol tussen 15.30 en 16.00 uur telefonisch bereikbaar.

Behandeling volgens afspraak, een afspraak duurt ca. 40 minuten of 50 minuten. Indien afspraken tenminste 24 uur van tevoren zijn afgezegd, worden deze niet in rekening gebracht.

Haptotherapie wordt bij behandeling door een geregistreerde haptotherapeut (door de meeste) zorgverzekeraars vergoed. Vergoeding valt onder de verantwoordelijkheid van de cliėnt.VVH-register

De Vereniging van Haptotherapeuten (VVH) heeft opleidings-, nascholings- en kwaliteitseisen voor haar leden vastgesteld. Haptotherapeuten die volledig aan deze eisen voldoen, mogen het keurmerk GZ-Haptotherapeut voeren. Een GZ-Haptotherapeut wordt opgenomen in het Register van GZ-Haptotherapeuten (zie www.gzhaptotherapeut.nl ). Frans van Nieuwmegen en Wil van Tol zijn opgenomen in het Register van GZ-Haptotherapeuten.

Klachtenprocedure

Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling, bespreek dat dan met mij. Ervaring leert dat dit vaak zeer therapeutisch werkt.

Als dat niet voldoende helpt zijn we als zorgverlener  wettelijk verplicht om voor onze cliënten een klachtenprocedure aan te bieden, inclusief de klachtenfunctionaris. Dat heeft de VVH  collectief voor ons geregeld. Via onderstaande link kunt u zich informeren over deze regeling.

http://haptotherapeuten-vvh.nl/vvhpubliek/index.php/register-lijst/klachtenprocedure.html

Privacy policy

Op 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacywet in, de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). De komende weken besteden wij aandacht aan het goed invoeren van deze wet.

In het onderstaande document  kunt u alvast  lezen hoe wij  met u privacy gegevens omgaan.

Privacy Policy Haptotherapie Den Haag

 


Links